Wat iedereen vreesde, is weer uitgekomen. White Star een staartploeg met amper 8 punten, zou geen obstakel van betekenis mogen zijn voor een SKS ploeg die na 10 wedstrijden, de top van de rangschikking in 2de B, mee bepaalt. In de eerste helft was het duidelijk dat de thuisploeg een maatje te klein was voor hun bezoekers, maar deze bezoekers verzuimden het om vanaf de eerste minuut tot de twintigste, een comfortabele voorsprong op te tekenen. De heroptredende Jef Peeters, net zoals Van Grieken en Baeten, laten mooie kansen onbenut. Op één van deze fases blokkeert Peeters zijn voet en moet worden vervangen door Boumohcine. In de 32' wordt Van Genechten diep gestuurd, maar in de zestien wordt hij nog gecounterd, waarna de bal in de voeten van de goed gevolgde Boumohcine belandt die de lang verwachte 0-1 voorsprong kan aantekenen. Het eerste signaal van de heropstanding van White Star komt er reeds in de 46' als de linkse staak voor SKS redding brengt en in het volgend kwartier is het duidelijk dat de minieme voorsprong nog moeilijk zal kunnen behouden worden. Maar na 65 minuten trapt Van Genechten een vrijtrap van links naar de tweede paal op rechts, waar Laeremans in één tijd binnen tikt, 0-2. De thuisploeg neemt de aftrap en spits Nardello verschijnt in enkele seconden, zonder kleerscheuren voor het SKS doel en kan onmiddellijk ongehinderd tot 1-2 milderen. Een pijnlijk en beslissend moment voor SKS omtrent het verder verloop van de wedstrijd. Ondanks dat SKS deze kleine voorsprong nu probeert te behouden, zien we toch dat het aanvallend fout loopt, en er geen kansen meer worden uitgespeeld. [b]Het is toch niet waar zeker! [/b]Het ergste overkomt SKS nog in de 75' als Nardello een vrijtrap op rechts in de verste hoek van het doel binnen schiet, 2-2. "Het is toch niet waar zeker! ", hoor je alom tussen de SKS-supporters, maar ja, het is een feit. Alweer wordt een voorsprong van twee doelpunten prijsgegeven en dan moeten we nog de knal op de rechtse staak van de thuisploeg in de 79' nog vermelden, die ons helemaal van een kale reis van Herentals naar Turnhout had gestuurd.Maar ja zoals gezegd, iedere wedstrijd kent zijn verloop en tot heden mogen we niet klagen, al kon het uiteraard beter, maar SKS blijft op de tweede plaats van de rangschikking in reeks B. En wat niet onbelangrijk maar na 11 wedstrijden toch opmerkelijk is: SKS blijft de enige ongeslagen ploeg, dat is wel degelijk een dikke proficiat waard.[b]Volgend weekend ontvangen ze K. Antonia FC aan de Olympiadelaan. Voor meer info over SKS, consulteer de SKS-website.[/b]Janssens Tom-Verhaegen Christoph-Lambrechts Jasper-Mannaerts Yves-Vercammen Sven-Baeten Steffe-Laeremans Hans-Van Genechten Steven ( 70' Sels Gunter) -Van Grieken Marc-Peeters Jef (30' Boumohcine Karim )-Van Mechelen Toon ( 60' Pauwels Kevin).[i]Verslag Jef Peeters/SKS/ThalsFM.[/i]